• 1- 2 napos

    Ingyenes szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

Az F1 vezér szerint AKINEK NEM TETSZIK a sok verseny, "az mehet a 3.14csába..."

Az F1 vezér szerint AKINEK NEM TETSZIK a sok verseny, "az mehet a 3.14csába..."

Krisztián Márk Tóth |

F1 vezér a pilótáknak: „Ha NEM TETSZIK a sok verseny, NEM MUSZÁJ itt lenni!”

Stefano Domenicali súlyos üzenetet küldött azoknak a versenyzőknek, akik szerint nincs rendben a 24 futamból álló versenynaptár. Ha hihetünk Domenicalinak, akkor Max Verstappen is nyugodtan mehet a 3.14csába…

Ugyanis többek között a holland világbajnok-címvédőnek is a legnagyobb problémája a ligával a versenyek folyamatosan emelkedő száma.

„A huszonnégy az az optimális szám, amit évek óta igyekszünk elérni az eseményeink számában. Azt hiszem, hogy felelős rendezőként idejekorán bejelentettük a versenynaptárunkat, így mindenki fel tudott készülni rá, senki nem ér meglepetésként. Hallottam az elégedetlenkedőkről, beszélni foguk velük… De ha itt akarsz versenyezni, azt akkor kell tenned, amikor a versenyek vannak. Ha pedig ez nem tetszik neked, akkor nem muszáj az F1-ben menned, senki sem kötelez erre!

A szurkolók minél gyakrabban a pályán akarják látni ezeket a srácokat, és a mi felelősségünk és kötelességünk, hogy ezt lehetővé tegyük a számukra. Szeretnénk kiszolgálni őket, a partnereinket, mindenkit, aki a Formula-1-be fektet. A sportnak a versenyzők jelentik az esszenciáját, a varázsát, szükségünk van hősökre, és azt akarják látni, hogy azok élvezik azt, amit csinálnak…” – nyilatkozta Stefano Domenicali, az a F1 első embere.

Nos, minderről érdemes lenne megkérdezni Max Verstappent, vagy akár Lando Norrist is.