• 1- 2 napos

    Ingyenes szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

Ex F1-es: „Antonellinek SEMMI KERESNIVALÓJA a Mercedesnél…”

Ex F1-es: „Antonellinek SEMMI KERESNIVALÓJA a Mercedesnél…”

Krisztián Márk Tóth |

Lesújtó nyilatkozatot adott a mindenhol agyonajnározott és ünnepelt Andrea Kimi Antonellivel kapcsolatban Eddie Jordan. Michael Schumacher felfedezője és Max Verstappen egykori mentora nem finomkodott!

Hanem kegyetlenül lehúzta a keresztvizet az újoncról, és az a szomorú, hogy még csak nem is alaptalanul... Egy ideje már értetlenül állunk az Antonelli hype előtt, és nagyon erős túlzásnak érezzük például a Verstappenhez történő hasonlítgatását. Hiszen amint Verstappent F1-es autóba ültették, ő rögtön teljesített, rögtön gyors volt, míg Antonelli csak tört-zúzott:

„Úgy illene, hogy a lépcsőfokokat végigjárva bizonyít. Ahogy Max tette a Toro Rossóban, ahogy George Russell tette azt a Williamsben. Kimi Antonellinek is először a Williamsben kellene próbálkoznia, Toto Wolff el tudná ezt intézni. Emlékszem, Bernie Ecclestone mit mondott az ilyen helyzetekben, most is a fülemben cseng: „Érdemeld ki.” Semmi másról nincs itt szó, csakis erről. Egyáltalán nem érzem azt, hogy Antonelli bármit is kiérdemelt volna. Hiányzik a kvalitás, hiányoznak az eredmények, nem tudok benne bízni, mint versenyzőben…  

Már a Mercedeses tesztje előtt is mondtam, hogy szerintem túl nagy lesz rajta a nyomás. Ez mégiscsak a Mercedes, ő pedig mégiscsak egy olyan újonc, aki eddig még semmi különlegeset nem mutatott. És ez meg is mutatkozott a debütálásán, a monzai FP1-en, rögtön az első körein. Alaposan helybenhagyta azt az autót… Továbbra is úgy gondolom, lehet, hogy elég jó a Forma-1-hez, de biztos nem elég jó a Mercedesbe. Engem nem érdekel, mennyire gyors, először bizonyítson! Én így gondolom.” - nyilatkozta véleményét nem elspórolva Jordan.