Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Ex Ferrarista: „Hamilton NEM FOGJA TUDNI legyőzni Leclercet”

Ex Ferrarista: „Hamilton NEM FOGJA TUDNI legyőzni Leclercet”

Krisztián Márk Tóth |

A Scuderianál egykoron mérnökként tevékenykedő Rob Smedley szerit kizárt dolog, hogy a „megöregedett” Lewis Hamilton valós eséllyel szállna szembe Charles Leclerc ellen.

Kétségkívül 2025 egyik, ha nem a legjobban várt attrakciója lesz Hamilton Scuderia Ferraris bemutatkozása, de abban már megoszlanak a vélemények, hogy ez mennyire lesz sikeres. Sokan úgy vélekednek, hogy a hétszeres világbajnok lehet az olaszok messiása, ő vezetheti őket vissza a győzelem útjára, de olyan is akad, aki pont az ellenkezőjét látja. Sőt, azt gondolja, hogy a brit simán kikap majd Leclerctől… Ráadásul az illető pont egy szakmabeli, aki jól ismeri a Ferrari működését:

„Szerintem közeleg az a pont, amikor a teljesítménye elkezd majd hanyatlani, és már nem lesz igazán versenyképes. Nem akarom azt mondani, hogy megöregedett, vagy hogy motiváció hiánnyal küzd, mert az tiszteletlenség lenne vele szemben, de az tagadhatatlan, hogy Lewis már nem harap úgy, mint rég. Időnként látunk nála némi frusztrációt, amikor nem képes úgy teljesíteni, mint a múltban, de az vitathatatlan, hogy rettentően szenvedélyes, és ha megérzi a lehetőséget, akkor visszatér belé a harci szellem.

Ennek ellenére egyszerűen nem hiszek benne, hogy Lewis abban a tudatban ment a Ferrarihoz, hogy képes lesz legyőzni Charlest, őszintén nem hiszek benne, hogy képes lesz erre. Nagyon nehéz dolga lesz, és a végén nem fog sikerrel járni, de abban biztosak lehetünk, hogy mindent tőle telhetőt elkövet majd.” - vélekedik élesen Hamilton helyzetéről Smedley.

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!