Hungaroring 2024 bérlet INGYEN

  • 1- 2 napos

    Ingyenes szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

Hamilton: „Nem azért léptem (LE…), mert BOLDOGTALAN VOLTAM”

Hamilton: „Nem azért léptem (LE…), mert BOLDOGTALAN VOLTAM”

Krisztián Márk Tóth |

Lewis Hamilton nemrég egy hosszabb interjúban kifejtette, miért is távozik a Mercedestől. Amit mond, azt még talán maga sem hiszi el.

A brit feltett szándéka (volt), hogy sikerekkel teletűzdelt szezont maga mögött hagyva búcsúzik a német istállótól. Egyre inkább úgy fest, hogy ennek az esélye a nulla felé konvergál.

„Nagyon szeretném, nagyon vágyom erre, és még jobban fáj, hogy nem jön össze. A csapatnál mindenki kőkeményen dolgozik, azért küzd, hogy ez egy remek szezon legyen. Rengeteg munkájuk van benne, mind a gyárban dolgozóknak, mind a pálya melletti személyzetnek.

Számomra ez az egész most egy utazás, ami rettentően érzelmes. Nagyon szeretem ezt a csapatot, a srácokat, és semmi köze a távozásomnak ahhoz, és nem is igaz, hogy itt boldogtalan lennék. Nem romlott meg közöttünk a kapcsolat, a Mercedes 13 esztendős korom óta velem van, amit sosem tudok nekik elfelejteni. Szeretem ezt a márkát, szeretem ezeket az embereket, jóban rosszban velem voltak, szinte a teljes karrierem alatt. Ez most egy furcsa helyzet nekem, ahogy az is, hogy nem ott tartunk, ahol kellene, és ahol a mi helyünk volna. Élvezem, hogy sok-sok tapasztalatot gyűjtök olyan helyzetekben, amikben eddig még nem voltam, de három év sikerek nélkül eltöltött idő nagyon sok, most már visszatérhetnénk végre a helyes útra.” - elmélkedett Lewis Hamilton.