Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Leclerc: „KONSTRUKTŐRI bajnokok még lehetünk…”

Leclerc: „KONSTRUKTŐRI bajnokok még lehetünk…”

Krisztián Márk Tóth |

Noha nagy reményekkel indult a Ferrarinál a Fred Vasseur korszak, olybá tűnik, hogy a vörösöknek továbbra sem sikerül lemosni magukról a „majd jövőre” rigmust. Vagy mégis?

Charles Leclerc ugyanis még nem tett le a konstruktőri címről, sőt, határozottan elérhetőnek tartja azt. Csupán csak néhány dolognak, na meg csillagnak kell(ene) hozzá összeállni:

Ami a nyers tempót illeti, bizonyosam nem vagyunk még azon a szinten, ahol jelenleg a McLaren áll, amivel harcba lendültek a konstruktőri címért. Azonban ők is emberek, nagy nyomás van rajtuk, és ha hibáznak, akkor mi is beléphetünk a küzdelembe. Szerintem még nincs veszve semmi. Ha továbbra is kiegyensúlyozottan teljesítünk és nem hagyjuk ki a kínálkozó lehetőségeinket, akkor a végelszámolásnál ott lehetünk. Ez elegendő lehet a konstruktőri világbajnokság megnyeréséhez.

„Bár az utóbbi két versenyünk jól sikerült, nem szabad elbíznunk magunkat. Nem szabad téves elvárásokat tűzni magunk elé, mert a McLaren autója sokkal jobb, mint a miénk. Lesznek olyan helyek, amik fekszenek nekünk, ott alaposan meghajtjuk majd őket és bármi előfordulhat, és lesznek pályák, ahol nem fogunk tudni velük lépést tartani. A legtöbbet kell kihozni a lehetőségeinkből!” - elmélkedett Leclerc.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!