Sale 20-30-40%

  • 1-2 napos

    GLS szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • V.I.P hűségprogram

    Egyedi kedvezmények

  • 180 napos

    cseregarancia

💎 FansBRANDS® V.I.P hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!

Schumacher: „Wolff Sainzot fogja Hamilton helyére vinni”

Schumacher: „Wolff Sainzot fogja Hamilton helyére vinni”

Krisztián Márk Tóth |

Ahogy telik-múlik az idő, úgy kerül egyre közelebb a pillanat, amikor a Mercedesnek lépnie kell, és be kell jelentenie, kivel pótolja a szezon végén a Scuderia Ferrarihoz távozó Lewis Hamiltont.

A hírek nagyon sokáig Andrea Kimi Antonelli érkezéséről szóltak, az FIA nemrégiben miatta még a Verstappen szabályt is felülírta. Ekkor már nagyon úgy tűnt, hogy mérget lehet venni arra, hogy az olasz lesz a befutó, ám most előlépett „sötétből” Ralf Schumacher, aki mindennek teljesen az ellenkezőjét állítja:

„Sokan teljesen biztosak voltak abban, hogy a Williams pilótája lesz, de én úgy hiszem, ez egészen máshogy fog alakulni. Akár szóbaj jöhet az Alpine is, viszont úgy hallottam, hogy egyre jobban radaron van a Mercedesnél. Toto Wolff hatalmas figyelmet szentel neki, én pedig már a lelki szemeimmel látom őt George Russell csapattársaként…  Carlos Sainz egy remek pilóta, aki lendületben van, lement róla minden teher, és ennek tudatában harcol az elérhető helyekért. Fura, de felszabadító érzés a számára, hogy már nem kell a Ferrarinak megfelelnie, és ugyan Charles Leclerc nyers tempóban még jobb nála, de arányosan többet is hibázik. Neki még dolgozni kell ezen, de ha megtalálja a helyét és flowba kerül, nagy dolgokra lesz képes.” - beszélt elismerően Schumacher Sainzról.

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!