• 1- 2 napos

  Ingyenes szállítás

 • Minden termék

  Raktáron van

 • Ajándék

  Minden rendeléshez

 • 180 napos

  cseregarancia

FansBRANDS méret útmutatók

Segítünk a megfelelő méret kiválasztásában így nem kell majd cserélned a terméket. Szánj rá egy kis időt és nézd át a táblázatokat! Ha mégsem vagy biztos a méretben, akkor keress minket telefonon, munkaidőben és segítünk kiválasztani a megfelelőt!

Telefonszámunk: +36 27 300 600

Férfi ruha mérettáblázat

Legtöbb - a webáruházban található termék - ebbe a csoportba tartozik. EU és US méretet is feltüntetjük, de a lényeges rész a "CM" lesz, hiszen ezt tudod magadon lemérni. Vagy leméred az egyik mostani ruhadarabod és összeméred a táblázatban szereplő értékekkel.

Férfi ruha mérettáblázat - FansBRANDS

Női ruha mérettáblázat

Természetesen a hölgyekre is gondoltunk, hiszen rengeteg női Forma 1 ruha is megtalálható a raktárunkban. Általánosságban elmondható, hogy a PUMA méretek mindenhol egyformák, de azért érdemes egy "CM" ellenőrzést végezni, ha biztosra akarunk menni.

Női ruha mérettáblázat - FansBRANDS

Gyerek ruha mérettáblázat

A család legkisebb tagjának a méreteihez is készítettünk táblázatot, hiszen nagyon sok gyerek F1 termékünk is van, gondolva a legifjabb Forma 1 szurkolókra.

Gyerek ruha mérettáblázat - FansBRANDS

Sapka mérettáblázat

A Forma 1 sapkák jelentős részét képzik a webáruházunknak, hiszen az igazi szurkolóknak nem hiányozhat a ruhatárából! Van belőle gyere és felnőtt méret, állítható, flexibilis, több méretű, egy méretű. Próbáltuk egyértelműen jelezni, hogy melyik milyen. Ha mégis van hozzá kérdésed, akkor keress minket!

Sapka mérettáblázat - FansBRANDS

Cipő mérettáblázat

Talán az egyik leglényegesebb táblázat a cipőkről szól. Próba nélkül, kicsit nehezen rendelünk cipőt online, de szerencsére most ebben is segítünk. Centiméterben is megadjuk a BELSŐ TAPLHOSSZT, így Neked csak a lábadat kell lemérni és máris nagyobb eséllyel lesz tökéletes a méret. Amelyik cipő esetleg szűkített és érdemes nagyobbat rendelni, azt a cipőknél külön jelezzük.

Cipő mérettáblázat - FansBRANDS