Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

A Ferrari gyorsan be is rántotta a RENAULT MÉRNÖKEIT…

A Ferrari gyorsan be is rántotta a RENAULT MÉRNÖKEIT…

Krisztián Márk Tóth |

Nem sokáig kellett munka nélkül tengődnie a nemrégiben megszűnését bejelentő Renault motorrészlegén dolgozóknak – a Scuderia Ferrari lecsapott a legjobbjaikra!

Noha az Apine senkit sem akart elküldeni, ígéretük szerint átcsoportosítással oldották volna meg a munka nélkül maradt specialisták jövőjét, érthetően volt olyan, aki nem akart más fronton dolgozni. Ezt látták meg rendkívül okosan a Scuderia Ferrarinál…:

„Mi garanciát adtunk arra, hogy egyikük munkahelye sem fog megszűnni, de ha vannak olyanok, akik csak az F1-es motortervezésben tudják magukat elképzelni, akkor a távozásuk elé nem gördítünk akadályt. Ezek után keresett meg bennünket Fred Vasseur, aki arról érdeklődött, hogy vihetné-e pár technikus kollégánkat, felmondási idő nélkül. Mi ebbe belementünk, nem fogjuk bezárni és ellehetetleníteni őket.” - mondta el Luca De Meo vezérigazgató.

Vasseur a 2016-ban csapatfőnöki posztot töltött be az akkor még Renault névre hallgató istállónál, így nem zsákbamacskát vásárolt, ismerős arcokkal bővítette csapatát.

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!