Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Williams: „Mi leszünk a LEGJOBBAK!”

Williams: „Mi leszünk a LEGJOBBAK!”

Krisztián Márk Tóth |

Erős kijelentést tett a Williams csapatfőnöke. James Vowles szerint az ő istállójának pilótapárosa lesz a legerősebb a 2025-ös rajtrácson.

Noha a szakember rettentően elégedett Franco Colapinto teljesítményével, emlékeztetett, hogy a következő év felállása más lesz. Még ennél is erősebb!

 „Ki merem jelenteni, hogy 2025-ben a mi duónk lesz a legjobb. Franco tökéletes munkát végez, az igazság az, hogy még bennünket is meglep. De egyvalamivel nem rendelkezik, az pedig az a rutin, amit Carlos Sainz hoz magával. Ez segít majd abban, hogy motiváltak maradjunk, és előre lendüljünk.

Figyelemreméltó pilóta, hiszen Carlos sikeres volt a most világbajnoki címért harcoló Lando Norris ellen és Charles Leclerc ellen is fej-fej mellett halad. Ha ehhez hozzávesszük, hogy Max Verstappen) ellen is kivételeset nyújtott még Toro Rossós korszakánál. Végig komoly kihívás elé állította őt, és helyt állt ellene. Az autón belül és azon kívül is! Minden idejét arra fordította, hogy a csapat sikeresebb legyen általa, pontosan ez kell nekünk is.” - nyilatkozta Vowles.

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!