Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Alonso: „Bízom benne, hogy Newey meglep engem…”

Alonso: „Bízom benne, hogy Newey meglep engem…”

Krisztián Márk Tóth |

Fernando Alonso nagyon bízik Adrian Newey sztártervező munkájának hatásában, de abban nem hisz, hogy ennek már jövőre látszata lesz. De azért titkon abban reménykedik, hogy téved.

A kétszeres világbajnok reálisan látja mind a saját, mind a csapata helyzetét, éppen ezért az igazi áttörést 2026-ra várja:

„Szeretném azt hinni, hogy már azonnal, tehát a következő autónál markáns hatása lesz Adrian munkájának, de maradjunk két lábbal a talajon, és mondjuk ki, nem valószínű, hogy ez így lesz. Annál is inkább, mert bármekkora zseni is ő, nem egyetlen ember feladata, hogy versenyképessé, világbajnokká tegyen bennünket. Ez csapatmunka, amiből mindenkinek ki kell vennie a részét, arra kell fókuszálnunk, ami jó irányba halad, és megérteni, min kell javítanunk. Ez alapján kell készülnünk 2025-re!

Hogy mikorra válik láthatóvá Adrian géniusza? Azt gondolom, hogy a következő szezon márciusában már lehet majd érzékelni a kulisszák mögött, hogy merre tartunk. Ilyenkor a legtöbben már 2026-ra koncentrálnak majd, Adrian ekkor kezdi el a munkát a gyárban, időbe telik, mire megismeri az embereket, és biztos vagyok abban, hogy ő is 2026-ot tartja majd a legfőbb prioritásnak. Persze, nem fogok haragudni azért, ha már 2025 áprilisában, májusában sikerül valami nagyot villantanunk, de én a 2026-os autóban hiszek igazán.” - nyilatkozott józanul Alonso.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!