Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Alonso: „Egyetlen CÉLOM van, újra VILÁGBAJNOK akarok lenni!”

Alonso: „Egyetlen CÉLOM van, újra VILÁGBAJNOK akarok lenni!”

Krisztián Márk Tóth |

Fernando Alonso elképesztően elszánt. 43 évesen még mindig töretlenül hisz, tesz, és mindent bevetve küzd a céljaiért. Amelyek közül az első és legfontosabb a harmadik világbajnoki cím megszerzése.

A spanyol világsztár néhány évvel ezelőtt még az esélytelenek nyugalmával a tripla koronát hajkurászta, de Lawrence Stroll az Aston Martinba táplált víziójával és Adrian Newey érkezésével új távlatok nyíltak meg előtte. Talán mégsem kell majd a Formula-1 egyik legjobb pilótájának „dicstelenül” elhagynia ezt a sportágat…

„Rettentő vonzó dolog, megnyerni egy Monacói Nagydíjat, győzni a Le Mans-i 24 óráson, valamint behúzni az Indy500-at is… Utóbbival háromszor is próbálkoztam, de nem jött össze. Csupán ez az egy hiányzik a tripla koronához, viszont jelenleg nem ez a prioritás nálam. Most minden idegszálammal a harmadik Forma-1 világbajnoki címem megszerzésére koncentrálok! A következő két vagy három évben szeretném ezt elérni. Ezt tartom az elsőszámú és jelenlegi egyetlen feladatomnak.

De vannak még álmaim. A második legnagyobb kihívást a Dakar Rally megnyerése jelentené. Ha ezt is sikerülne megnyernem, az nekem nagyon komoly megelégedést jelentene. Nyertem bajnokságot az F1-ben, az endurance versenyzés csúcsában, és legnagyobb versenyein, Le Mans-ban és Daytonában, és ha le tudnám tenni a kézjegyem a terepraliban, az nagyon sokat jelentene.” - nyilatkozta a motivációtól égő Alonso.

Minden tiszteletünk az övé…

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!