Sale 20-30-40%

  • 1-2 napos

    GLS szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • V.I.P hűségprogram

    Egyedi kedvezmények

  • 180 napos

    cseregarancia

💎 FansBRANDS® V.I.P hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!

Brit Nagydíj, FP3: Russell az élen, ÉRIK A MEGLEPETÉS

Brit Nagydíj, FP3: Russell az élen, ÉRIK A MEGLEPETÉS

Krisztián Márk Tóth |

Érik a meglepetés a Brit Nagydíj kvalifikációján? Egyre inkább úgy tűnik, hiszen a Red Bull és Max Verstappen az FP3 után sem igazán talált magára.

A körülmények egyébiránt nem igazán kedveznek az autóversenyzésnek, példának okáért az F3-as sprintfutamot törölték is a programból a hatalmas mennyiségben lezúduló csapadék miatt. Annak ellenére, hogy a kvali előtti utolsó edzésre készülődött a mezőny, a fiúk nem kapkodták el a pályára hajtást, sokat kellett várnunk, mire az első autó megjelent intermediate gumikon.

Sok volt a hiba, Max Verstappen megforgása még nem okozott problémát, de Pierre Gasly már olyan helyen csúszott bele a sóderba, hogy piros zászlóval kellett megszakítani az etapot. Nagyon nagy mennyiségű víz volt ekkor a pályán, így értelemszerűen óvatos munka zajlott a pályán. Ebben a legjobb a három brit, sorrendben George Russell, Lewis Hamilton és Lando Norris volt, és mivel a helyzet nem javult, csak romlott, így a top3 összetétele már nem is változott a leintésig. Mindenki próbálkozott, mindenki csúszkált – köztük Verstappen is - , ám mindezidáig nem látszik az az átütő erő a Red Bullban, amit megszokhattunk tőlük.

Közeleg egy újabb meglepetés?

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!