• Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Damon Hill: „Verstappen már FELADTA a Red Bullt”

Damon Hill: „Verstappen már FELADTA a Red Bullt”

Krisztián Márk Tóth |

Fura, ugyanakkor nagyon is szembeötlő jelenségre hívta fel a figyelmet 1996 világbajnoka. Miszerint hová lett az a vehemens, sokszor győzelmek után is elégedetlen Max Verstappen?

Mostanság a sorozatos vereségeket és a Red Bull Racing eltűnő fölényét is csak rezignáltan veszi tudomásul a bajnok, ami Hill szerint nem éppen jó jel. Mármint a csapatának…

„Úgy érzem, mintha Max már lemondott volna róluk. Kérdezem én, mi van akkor, ha tényleg ez történik? Ismerjük őt jól, általában nagyon hevesek a megjegyzései, kirohanásai vannak, és követelőző a stílusa. Most meg, a nagy semmi. Lényegében azt ismételgeti, hogy nem foglalkoztatja a dolog, és hogy valami nem jó, és ezt kell megváltoztatni. Szerintem látja, hogy a csapaton belül olyan problémák vannak, hogy ha bármit is mondana, biztosan nem jönne ki jól belőle. Az is a háttérben áll, hogy megkereste őt a Mercedes és az Aston Martin, és folyamatosan arról pletykálnak, valamint arról cikkezik a média, hogy más csapatokkal áll tárgyalásban.

Mérlegelnie kell a jövőt, és azt az állapotot, ha a Red Bull többé már nem lesz versenyképes. Talán azért nem bosszantja már a jelen helyzete, mert tudja, hogy hamarosan nagy változás jön?” - elmélkedett Damon Hill, aki nem mond hülyeséget.