• Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Szingapúrban támad a ZÖLD MERCEDES!

Szingapúrban támad a ZÖLD MERCEDES!

Krisztián Márk Tóth |

A Mercedes így szeretne tisztelegni főtámogatója, a Petronas 50 éves fennállása előtt. Mindezt azon a versenyhelyszínen, amely a legközelebb esik a vállalat központjához.

Mitagadás, az ilyen-olyan semmitmondó limonádé festések után a Mercedes igencsak ütőset alkotott, már csak valami jó eredményt kellene még mellé letenni az asztalra:

„A Petronassal való együttműködésünk a leghosszabb az istálló történelmében, és jelenleg is nagyon erős alapokon nyugszik. Mindkét fél elkötelezett az innováció és a teljesítmény oltárán, és ez a szemlélet eredményezte azokat a hihetetlen sikereket, amelyeket együtt értünk el az elmúlt években. A Petronas zöld színét ezért a szívünkbe zártuk, nagyon tiszteljük őket. Most, hogy a fennállásuk ötvenedik évfordulóját ünneplik, természetes, hogy osztozunk az örömükben. Ez egy hihetetlen és lenyűgöző mérföldkő, amellyel a Petronas a világ egyik legnagyobb energiacégévé nőtte ki magát. Az együttműködésünk pedig további izgalmakat rejt magában, hiszen új fejezet következik, ami nem más, mint a fenntartható üzemanyagok kivitelezése! A festésünk nem csupán az ünneplésről szól, hanem a tiszteletről, amelyet a Petronas és a közös munkánk, és utunk felé érzünk.” - nyilatkozta Toto Wolff.