Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Hamilton: „NAGYOT TÉVEDNEK a McLarennél!”

Hamilton: „NAGYOT TÉVEDNEK a McLarennél!”

Krisztián Márk Tóth |

Nemrégiben fakadt ki Andrea Stella, a McLaren csapatvezetője, aki szerint Max Verstappen az Osztrák Nagydíjon azért „művelhette” azt Lando Norissal, amit, mert 2021 minden mocskos húzását büntetlenül megúszta…

Ha valaki, hát Lewis Hamilton jól tudja, milyen az, amikor vérre menő a küzdelem Verstappennel. Ezzel kapcsolatban kapott kérdést az Angol Nagydíj előtt, mikor is arról kérdezték, hogyan élte meg Norris és a holland kőkemény összecsapását!?

„Ha őszinte akarok lenni, sehogyan sem. A saját versenyemmel voltam elfoglalva, kiélveztem a győzelmünket. Hiába is akartok belőlem olyanokat kihúzni, hogy mit tanácsolnék Landónak Max ellen, nem szorul rá az én iránymutatásomra. Nem hiszem, hogy bármit is kellene mondanom. Hosszú esztendők óta versenyeznek egymás ellen, tudják, mit kell tenniük. Semmi közöm hozzá, hogyan rendezik ezt. Andrea Stellával pedig csak szimplán nem értek egyet. Nem azért versenyzik így Max Verstappen, mert 2021-ben ezt megengedték neki. Ő egyszerűen ilyen.” - értékelte a helyzetet Lewis Hamilton.

 

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!