Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

McLaren: „NEM AKARUNK újabb 2021-et, FOGJÁK VISSZA Verstappent!!”

McLaren: „NEM AKARUNK újabb 2021-et, FOGJÁK VISSZA Verstappent!!”

Krisztián Márk Tóth |

Még csak először találkoztak össze, máris kongatják a vészharangot. Sőt, Andrea Stella már egy újabb 2021-es szezont vizionál, ha Max Verstappent az FIA nem szankcionálja időben.

A McLaren versenyről versenyre erősebb, ezzel egyenesen arányosan Stella egyre feszültebbé válik. Nincs mit csodálkozni ezen, hiszen a tét nő…

„Ami a Red Bull Ringen láttunk, az rengeteg információval szolgált azzal kapcsolatban, hogyan is kellene bizonyos szituációkhoz hozzáállni, hogy a verseny valóban verseny lehessen. Ez most igencsak félrement, és ezért nagyon kár, mert fantasztikus utolsó köröktől esett el így a nagyszámú publikum.  Ehelyett sajna megtörtént, amit láttunk, mivel nem tartatták be a szabályokat. Hogy ezt megelőzzék, ahhoz elég lett volna figyelmeztetni Max Verstappent egy fekete-fehér zászlóval, és sokkal körültekintőbben viselkedett volna, nem csukta volna rá Landóra a kaput. Ha nem akarnak az FIA-nál, hogy 2021 megismétlődjön, akkor itt lenne az ideje, hogy visszafogják Verstappent. És akkor még nem is ejtettünk szót a pályahatárokról.

Ha már amiatt is büntetés jár, mert valakit próbálnak megelőzni, és blokkolt kerekekkel lecsúszik a versenyívről, az nagyon rossz üzenet. A versenyzők ezután még lehet, hogy csak próbálkozni sem fognak az előzéssel, mert tudják, hogy megrovás lesz a jutalom érte. Nem vagyunk csalódottak, csak helytelennek tartjuk, hogy nincsenek elkülönítve a valós, „nyerészkedő” pályaelhagyások, azoktól, amikor egy manőver miatt kényszerülsz le a pályáról.” - elmélkedett Stella.

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!