Sale 20-30-40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Kamala Harris KEDVENCE: Lewis Hamilton…

Kamala Harris KEDVENCE: Lewis Hamilton…

Krisztián Márk Tóth |

Zajlik az amerikai elnökválasztás kampánya, ahol a jelöltek mindent bevetnek. Kamala Harris már odáig vetemedett, hogy F1 drukkernek kamuzza magát.

A vetítésnek ráadásul árukapcsolása is van, hiszen egy hosszabb szünet után Austinban, az USA Nagydíjjal folytatódik a 2024-es F1 szezon. Harris pedig úgy tapad a témára, mint légy a légypapírra:

„Annyira jó, imádjuk, az egész családunk odavan érte! Sajnos nem mindig van annyi időm a futamokra, mint amennyit szeretnék, mert kampányolok. Sok függ attól is, hogy éppen hol van verseny, az a mi időszámításunk szerint milyen napszakra esik, mikor kell kelni, és stb… És hogy ki a kedvencem? Természetesen Lewis Hamilton! Jövőre is neki fogok szurkolni, miután elhagyta a Mercedest! ez egy nagyon intenzív sportág, és nem csak annak, aki benne dolgozik, hanem szurkolóként is. Ha egyszer elkezded követni, egészen biztosan rákattansz!” - mondta Harris.

Szép próbálkozás, reméljük, egy esetleges vesztes kampány után is látjuk majd a lelátón. Nem tennénk rá komoly pénzeket!

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!