• 1- 2 napos

    Ingyenes szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

McLaren: „Egy év alatt UTÓLÉRJÜK a Red Bullt!”

McLaren: „Egy év alatt UTÓLÉRJÜK a Red Bullt!”

Krisztián Márk Tóth |

2023-ban nagyon komoly előrelépést mutatott be az istálló, így a szurkolóik idén joggal várják el a további fejlődést. Ez idáig erre nem sok esélyt láttunk, de a Kínai Nagydíjon megmozdult valami…

A következő versenyen pedig komoly fejlesztési csomag érkezik, amelytől további nagy ugrást várnak a csapatnál. Sőt, ennél sokkal merészebb terveik is vannak!

„Idén volt valamennyi visszaesésünk, mivel korábban leginkább azzal léptünk előre, hogy ők nem fejlesztettek annyit. Viszont, ha hosszútávon vizsgáljuk a dolgokat, akkor sokkal pozitívabb képet kapunk, ami azt mutatja, hogy komoly és erős fejlődési pályára álltunk. Ha amit egy ideje produkálunk, azt tartani tudjuk, az azt jelenti, hogy egy éven belül utolérhetjük a Red Bull Racinget. Miamiban jön az első nagyobb fejlesztési csomagunk, ráadásul Lando Norris egyre erősebb teljesítménye is bizakodásra ad okot. Egyre jobb a kiélezett versenyhelyzetekben, remek az egykörös tempója, egyre okosabb és pontosabb pilóta válik belőle. Remek munkát végez a mérnökökkel, sok apró módosításban benne van a keze, és egyre jobban ki tudja aknázni az autóban rejlő lehetőségeket. Ez az ő érdeme, a miénk pedig az lesz majd, ha világbajnoki címre esélyes autót tudunk adni a feneke alá.” - méltatta csapatát és versenyzőjét Andrea Stella csapatfőnök.