• Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

McLaren: „NORRIS lesz az elsőszámú pilótánk, DE…”

McLaren: „NORRIS lesz az elsőszámú pilótánk, DE…”

Krisztián Márk Tóth |

De semmi esetre sem akarnak széthúzást, sem balhét, sem igazságtalanságot - márpedig ebbe a helyzetbe mindhárom opció kódolva van.

Andrea Stella hosszú huzavona után beleállt abba, ami várható volt, és kinevezte a csapat elsőszámú versenyzőjévé Lando Norrist:

„Az alapkoncepciónk az volna, hogy borzalmasan elszántak vagyunk, és mindenáron nyerni akarunk, de a helyes módon akarjuk ezt megtenni. Eldöntöttük, hogy a támogatásunkat Lando irányába toljuk el, de mindezt szeretnénk úgy tenni, hogy ne sértsük meg az alapelveinket. Ami pedig az, hogy mindig a csapatunk érdeke a legelső. A sportszerűség számunkra a legfontosabb dolog a versenyzésben, és szeretnénk mindkét versenyzőnkkel szemben igazságosan eljárni. Amikor mindezt lefektettük, akkor mindketten együttműködő módon álltak hozzá a kérdéshez, Lando Norris és Oscar Piastri is.

Amikor arról kérdeztem Oscart, hogy készen áll-e arra, hogy átadjon egy győzelmet Landónak, ha arra van szükség, ő azt válaszolta, hogy bár nagyon fog fájni neki, de ha ez a helyes lépés, akkor megteszi. Ez lenyűgöz, mert minden versenyző kőkeményen hajt a győzelemért, és mindegyikükben gyilkos ösztön uralkodik, és amikor ezt képes felülírni a csapatszellem, az érettség és az együttműködés, az már maga igazi győzelem!” - nyilatkozta Stella.