• Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

Aston Martin: „JÖHET VERSTAPPEN is, tárt karokkal várjuk”

Aston Martin: „JÖHET VERSTAPPEN is, tárt karokkal várjuk”

Krisztián Márk Tóth |

Lawrance Stroll nem sz@rozik. Miután megszerezte Adrian Neweyt, újabb kiszemeltet állított a célkeresztbe. Az üzletember a háromszoros világbajnok Max Verstappent akarja következőnek zöldben látni!

És az Aston Martin működését ismerve azt már jól tudjuk, hogy ha ők akarnak valamit, azt előbb-utóbb meg is fogják kapni. Viszont Verstappen körüludvarlása jó pár kérdést felvet. Leginkább azt, hogyha a holland a leromló Red Bulltól esetleg az Astonhoz igazolna, kinek a helyére tenné…

„Sokkal vonzóbb lett a már eddig is nagyon komoly projektünk, pusztán attól, hogy megszereztük Adrian Neweyt. Ő a kétlábon járó bizonyíték arra, hogy valóban elérhetjük a céljainkat. Sokak szemében megnőtt a hitelünk, én egészen biztos vagyok abban, hogy már Max Verstappen is teljesen máshogy tekint ránk. Nagyon máshogyan. Ő az a versenyző, akit mindenki meg akar magának kaparintani, és egy ilyen hiteles projekt számára, mint a miénk, lehet ő a következő lépcsőfok. Tudom, hogy Lawrence tervei között Max neve is szerepel, és ha ő mond valamit, akkor a szavakat valós tettek követik.

Ez önbizalmat ad nekünk, és így a partnereinkhez és a versenyzőkhöz is másképpen viszonyulhatunk. Newey szerződtetése csak az első lépés volt, amely nagyon sok ajtót kinyit majd. Akár a Max Verstappen előttit is.” – nyilatkozott rendkívüli magabiztossággal Mike Crack, az istálló csapatfőnöke.