• Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

Norris: „MINDKÉT bajnokság a miénk lehet!”

Norris: „MINDKÉT bajnokság a miénk lehet!”

Krisztián Márk Tóth |

Evés közben jön meg az étvágy - tartja a mondás. Nos, jómagam még sosem tapasztaltam ezt, de az biztos, hogy a McLarenre igaz lehet a közhelyes frázis.

Ugyanis minden egyes versenyhétvégén, minden pályára gurulás alkalmával egyre közelebb kerülnek a Red Bull Racinghez, és ha valóban elhiszik, hogy van keresnivalójuk, akkor a tetemes hátrány ellenére is versenyben lehetnek. Akár mindkét címért…

„Annyi a dolgunk, hogy továbbra is dolgozunk elszántan, lehajtott fejjel. Monzában győzelmet és rengeteg pontot hagytunk ott, de megtanultuk a leckét. Kettőzött erővel megyünk neki a szezon utolsó harmadának, minden lehetőséget meg akarunk ragadni a hátrányunk ledolgozására. A célunk világos és egyértelmű. Bízom a csapatban, mert látom, hogyan fejlődünk, hogyan haladunk előre. Most, hogy már mindkét bajnoki címre pályázunk, minden korábbinál elszántabbak vagyunk. Büszke vagyok a srácokra, és már nagyon várom, hogy mire jutunk Bakuban, hogy mire leszünk képesek. Optimista vagyok az autónkkal kapcsolatban is. A fejlesztéseink jól működnek, már nem kell azon aggódnunk, hogy egyes pályákon esetleg nem leszünk annyira versenyképesek. Minden futamon sok pontot szereztünk, és én bízom abban, hogy ez az Azeri Nagydíjon sem lesz majd másképp.” - nyilatkozta Lando Norris.

Mer valaki ellene fogadni?