Sale 20-30-40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Ravasz Verstappen: „Piastri túl jó ahhoz, hogy beálljon Norris mögé”

Ravasz Verstappen: „Piastri túl jó ahhoz, hogy beálljon Norris mögé”

Tóth Krisztián Márk |

A hétvégén következő USA Nagydíjjal elérkeztünk a 2024-es versenyszezon hajrájához, ahol jelenleg még a Red Bull Racing tűnik a nyerőnek…

De elég egy rossz verseny, vagy egy nem várt technikai hiba, és ez a helyzet könnyedén fordulhat, méghozzá a McLaren javára. Jól tudja ezt Max Verstappen is, aki a hagyományos eszközök mellett a jó öreg pszichológiai nyomásgyakorlással is igyekszik fogást találni az ellenfelén:

„Szerintem Oscar sokkal jobb versenyző annál, minthogy eljátssza a támogató szerepét. Nem kellett volna ezt elfogadnia, bár az is igaz, hogy én magam még sosem voltam ilyen helyzetben. De számomra ő semmilyen szinten nem második számú, és én a helyében sosem mentem volna bele ebbe az egészbe. Persze, tudom, könnyen beszélek. Én tíz éve vagyok itt, Oscar Piastrinak pedig csupán a jelenlegi a második szezonja az F1-ben. De egyszerűen túl jó ahhoz, hogy lemondjon győzelmekről és helyezésekről a csapattársa és a csapata miatt, csak azért, mert erre kérik. Ez nem fair vele szemben!” - pendített meg ügyesen érzelmi húrokat Verstappen. 

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!