Sale 20-30-40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Audi: „2030-ra győzni akarunk!”

Audi: „2030-ra győzni akarunk!”

Tóth Krisztián Márk |

Ezt az istálló igazgatója, Mattia Binotto jelentette ki. A Formula-1-hez 2026-ban csatlakozó csapat tehát nem sokáig akar tétlenkedni, az évtized végére már bajnokságot nyerne.

Kemény vállalás ez, de gyári háttérrel a projekt mögött cseppet sem elképzelhetetlen:

„Nem csupán egy hegyet kell megmásznunk, hanem magát a Mount Everestet. Több év el fog telni, amíg valóban sikeresek leszünk, de a célunk tiszta: az évtized végére versenyben akarunk lenni a bajnoki címért. Jelenleg még nagy a különbség ahhoz képest, amit a Ferrarinál láttam, mondhatnom azt is, hogy egy szakadék választ el minket. Más az infrastruktúra, a létszám, a gondolkodás, egy kiscsapatból kell nagycsapatot létrehoznunk.  A 2024-es teljesítményünk épp azért olyan, amilyen, mert már nem 2024-re, hanem 2026-ra koncentrálunk. Oda irányul a munkánk, a fejlesztéseink, minden koncentrációnk. 

Az Audi azért lépett be a Forma-1-be, hogy a mezőny versenyképes tagja legyen. Ez addig úgy is lesz, amíg nem nyerünk, de azt követően is. Hosszú távban gondolkodunk, győztes csapattá akarunk fejlődni, és hasznos részei lenni a sportnak. Az F1 a motorsport csúcsa és fantasztikus, hogy az Audi végre elkötelezte magát mellette.” - nyilatkozta az olasz szakember. 

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!