Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Ricciardo sírva BÚCSÚZOTT: „Tizenhárom év. Büszke vagyok…”

Ricciardo sírva BÚCSÚZOTT: „Tizenhárom év. Büszke vagyok…”

Krisztián Márk Tóth |

Ugyan a hivatalos bejelentés még nem érkezett meg, de már mindenki számára teljesen nyilvánvaló: Daniel Ricciardót valószínűleg utoljára láthattuk a Formula-1-ben versenyezni.

Egyfajta utolsó fricskaként még ellopta a verseny leggyorsabb körét Lando Norristól, így segítve Max Verstappent a McLarennel szembeni bajnoki harcban.

„Szép gesztus volt a csapattól, hogy adtak még egy esélyt, egy utolsó gyorskörre. Sajnos megvan rá az esély, hogy ez tényleg az utolsó köröm volt az F1-ben. Tulajdonképpen mindenki tudja ezt, aki olvassa a sportmédiát, így aztán rendkívül nagyra értékelem a szurkolók szeretetteljes megnyilvánulását, amellyel a nap versenyzőjévé választottak. Általában a versenyzőket ez a szavazás nem hatja meg, de most bennem komoly érzelmeket ébresztett… Ha pedig Max lesz a világbajnok, az egy szép ajándék lesz a számomra.

Viszont azt is látnom kell, hogy miért tértem vissza a McLarennél töltött időszakom után. Mindig is az volt a véleményem, hogy nem akarok csak úgy autózgatni a mezőnyben, nekem céljaim vannak, vissza akarom magam küzdeni az elejébe. A Red Bull első csapata volt a célom. Ez nem sikerült, így most fel kell tennem magamnak a kérdést, hogy mit érhetek még el, miért érdemes még megküzdenem. Nem vagyok csalódott, mert a teljes karrierem során minden tőlem telhetőt megtettem. A tündérmese nem sikerült, de ha visszagondolok, mi minden történt velem ebben a tizenhárom évben, akkor büszke vagyok!” - nyilatkozta könnyek között Daniel Ricciardo.

Ricciardóval az egyik legközvetlenebb, legeredetibb figura tűnik el a Forma-1-ből. E sorok írója számos alkalommal találkozott vele az F1 paddockban, ahol ez az ausztrál srác sosem sztárként, mindig emberként viselkedett. Bár tempójának fénye időközben megkopott, hamisítatlan mosolyával mindez sosem történhet meg.

Hiányozni fog!

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!