Sale 20-30-40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Súlyos vád Tsunodától: „A Red Bullnál BÁRMIT MEGTEHETNEK velünk”

Súlyos vád Tsunodától: „A Red Bullnál BÁRMIT MEGTEHETNEK velünk”

Krisztián Márk Tóth |

Köztudott, hogy Sergio Pereznek meg vannak számlálva a napjai, mint Red Bull Racing pilóta. A kérdés igazából csak az, hogy ki lesz az, aki megörökli a helyét. Jelentkezők vannak bőven, elég csak Daniel Ricciardo, Liam Lawson, vagy Yuki Tsunoda nevét említeni.

Utóbbinak kezd elfogyni a türelme, ami nem is csoda, hiszen az állásra jelentkezőknek közül messze ő tűnik a legkompetensebbnek. A vezérkar mégsem értékeli ezt igazán, sőt...

„Úgy variálhatnak, ahogyan csak akarnak. Az, hogy van szerződésed, semmit nem számít. Hallani mindenféle pletykákat azzal kapcsolatban, kit akarnak Max Verstappen mellé ültetni, de ha a teljesítményt nézzük, akkor eléggé egyértelmű, kit is kellene választaniuk. Teljesen világos, hogy engem! Én vagyok az, aki folyamatosan jól teljesít, kiegyensúlyozottan versenyez a középmezőny elejében, és a többiekkel összehasonlítva is magasabb szinten áll. De nem tudom, mindez mire lesz elég, ezt egyedül talán csak Max tudná megmondani, ő az egyetlen, akivel bármilyen információt megosztanak. Az én lelkiismeretem tiszta, megtettem, amit kellett, elégedett vagyok azzal, amit a rendelkezésre álló technikából kihozok, mi mást csinálhatnék még? Nekem csak erre van ráhatásom, a többivel felesleges is foglalkoznom. Kész vagyok arra, hogy a Red Bull Racing versenyzője és Max Verstappen csapattársa legyek!” - nyilatkozta kissé élesen Yuki Tsunoda.

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!