Sale 20-30-40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Norris: „2024 még nem lefutott, Verstappen FOGHATÓ”

Norris: „2024 még nem lefutott, Verstappen FOGHATÓ”

Krisztián Márk Tóth |

Lando Norris és a McLaren folyamatosan fejlődik, futamról futamra nagyobb potenciált mutatnak. És abban is biztosak, hogy ezzel egyre több problémát okoznak majd Max Verstappenéknek, akik így egyre többet fognak hibázni.

Ahogy azt a Hungaroringen is tették, ahol a szezonjuk egyik, ha nem a legrosszabb versenyhétvégéjét futották. Ha pedig ezek a bakik tovább szaporodnak, akkor talán még az is előfordulhat, hogy…

„Tavaly év végén megmondtam, hogy idén futamokat fogunk majd nyerni. Az idei szezon elején pedig azt, hogy cseppet sem lesz könnyű dolga a Red Bullnak, és most, ha visszatekintek, azt látom, hogy ezek mind valóra váltak. Ez azért is van, mert mi a McLarennél csapatként elképesztő energiákat mozgósítottunk, és remek munkát végeztünk. Jár az elismerés a srácoknak, hogy ennyire versenyképes autót adtak nekünk ehhez! Ha több olyan napunk lesz, mint vasárnap Magyarországon, akkor azt sem tartom elképzelhetetlennek, hogy utolérjük a Red Bull Racinget. Tudom, sokan azt mondják erre, hogy őrültség, mondván hetven-nyolcvan pont Max Verstappen előnye, de mi harcolni akarunk és harcolni is fogunk! Meg akarjuk teremteni magunknak az esélyt, és úgy, hogy látjuk, egyre többet hibáznak, őrültség lenne nem mindent beleadni. Mind egyénként, mind csapatként kihívásnak fogom, fogjuk fel a dolgot, és mindent elkövetünk a cél érdekében!” - nyilatkozott ultramotiváltan Norris.

 

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!