Nyári kiárusítás 30-40-50%

  • 1- 2 napos

    Ingyenes szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

Alfa vezérkar kuka, VISSZATÉR BINOTTO!

Alfa vezérkar kuka, VISSZATÉR BINOTTO!

Krisztián Márk Tóth |

Szép kis bomba robbant így a Magyar Nagydíj után: Andreas Siedl csapatfőnök és Oliver Hoffmann projektvezetőt lapátra tették az Alfa Romeo Stake Kick Sauber Audinál… (vagy hogy a jó francba hívják ezt a bagázst)

Míg az előbbi két úriember egymást furkálta, addig Mattia „majd jövőre” Binotto köszönte szépen, és belovagolt Enstoneba. Érkezése a hivatalos beszámoló szerint a versenycsapat operatív irányíthatóságáért, eredményességének okán történt, és az Audi Team felé tartozik majd elszámolással. Augusztus elsején már munkába is áll:

„Igazán boldog vagyok, hogy sikerült megnyernünk Mattia Binottót az ambiciózus formula projektünkhöz. Ő egy több, mint 25 éves Forma-1 tapasztalattal bíró mérnök, aki hatalmas mértékben járul majd hozzá az Audi céljainak eléréséhez. A projektet fel kell gyorsítani, méghozzá F1-es tempóra, világos, átlátható struktúrával! Ugyanitt, szeretnék köszönetet mondani Andreasnak és Olivernek az F1-es projektben végzett munkájukért és elkötelezettségükért.” - mondta el Gernot Döller vezérigazgató.