Nyári kiárusítás 30-40-50%

  • 1- 2 napos

    Ingyenes szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Minden rendeléshez

  • 180 napos

    cseregarancia

Verstappen üzent: „Mindenki húzzon el a PICSÁBA!”

Verstappen üzent: „Mindenki húzzon el a PICSÁBA!”

Krisztián Márk Tóth |

Ismét egy magukhoz képest gyenge hétvégét teljesített a Red Bull Racing csapata, és amin már meg sem lepődünk, az az a tény, hogy ettől Max Verstappen durván kiakadt.

Merthogy nem pusztán a tempó hiányzott, de ezúttal a stratégia is szar volt a címvédőnél… Ezt a holland természetesen cseppet sem díjazta, sőt, a rádióban kőkeményen oltotta le még a versenymérnökét is:

„Az autónk miatt eleve nehéz 70 kör elé néztünk, nagyjából esélytelenek voltunk a McLaren ellen. Ennek ellenére a harmadik helyet simán hoznunk kellett volna, de ez sem sikerült… Ez így is sikerülhetett volna, de a folyamatos rossz stratégiai döntések olyan hátrányba hoztak, amit már nem tudtam kimozogni. Folyamatos harcokba keveredtem, előzgetnem kellett, a nagy forróságban pedig a gumik elmelegedtek, és ezzel oda is lett minden esélyünk… Azt hittem, hogy másodjára majd jobb döntést hoznak a boxfalon, de nem ez történt, ezen pedig nagyon felidegesítettem magam. Hogy ez a rádióban is visszaköszönt? Nem érdekel! Az emberek úton-útfélen szaroznak engem mindennel, itt a féktáv a probléma, ott a stílusom. Mindenki húzzon el a picsába!” - forrongott a háromszoros világbajnok.