Nyár végi akció - Akár 40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Szingapúri Nagydíj, kvali: Piros zászló és Norris POLE

Szingapúri Nagydíj, kvali: Piros zászló és Norris POLE

Krisztián Márk Tóth |

A három szabadedzés képe alapján ismételten McLaren Ferrari csatát igért ez az időmérő is, egészen pontosan Lando Norris és Charles Leclerc közül vártuk a pole pozícióst. Végül a Red Bull és a Mercedes is odaért. 

A Q1 ennek megfelelően alakult, ahol Norris stabil vezetésével zajlott az etap, de közel volt hozzá Leclerc és Oscar Piastri is, sőt, a Red Bull Racing is a jobb napjait idézte. Végül Norris és Piastri közé Max Verstappen ékelődött be, és zárt a top3-ban, míg a valószínűleg utolsó Forma-1-es versenyét futó Daniel Ricciardo, Lance Stroll, Pierre Gasly, valamint a két Alfa búcsúzni kényszerült a további küzdelmektől.

A Q2 az előző szakaszhoz hasonlóképpen alakult, annyi különbséggel, hogy Verstappen az első valamirevaló körébe csúnyán belehibázott. McLaren és Ferrari, továbbra is ezt súgta minden idegszálunk, de ha őszinték akarunk lenni, ezekben a percekben és pillanatokban úgy tűnt, mintha Norris másik ligában játszana. A brit rendkívül stabilan és magabiztosan autózott, de így tett Lewis Hamilton és az időközben felzárkózó Verstappen is! Végül ezt az etapot sorban Piastri, Verstappen, Leclerc zárta az élen, míg a két Williams, Sergio Perez, Kevin Magnussen és Esteban Ocon számára már nem volt folytatás.

A Q3-ban még éppen csak az első gyorskörnek ugrott volna neki a mezőny, mikor jött Carlos Sainz, és még a kivezető körén nagyon csúnyán falba tette a Ferrarit… Piros zászló! A fennmaradó időben így értelemszerűen már csak egyetlen lövés fért bele az időbe, melynek során Lando Norris egy stabilan összerakott körrel megszerezte az első rajtkockát az egyaránt feltámadó Max Verstappen - Lewis Hamilton duó előtt. Holnap izgalmas futamra van kilátás, kíváncsian várjuk!

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!