Sale 20-30-40%

  • 1-2 napos

    GLS szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • V.I.P hűségprogram

    Egyedi kedvezmények

  • 180 napos

    cseregarancia

💎 FansBRANDS® V.I.P hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!

Teljesíthetetlen ULTIMÁTUMOT kapott, ÓRIÁSI BAJBAN Perez

Teljesíthetetlen ULTIMÁTUMOT kapott, ÓRIÁSI BAJBAN Perez

Krisztián Márk Tóth |

Hatalmas bajban van Sergio Perez, aki a szerződéshosszabbítása óta (mondjuk előtte sem mutatott semmi olyat, amiért értelmezhető lett volna a Red Bull Racing húzása) egyre durvább lejtmenetbe kapcsolt.

Konkrétan már egy Haasnak sem jelent kihívást a konstruktőri világbajnok autóját legyőzni, hiszen már szokásjog, hogy az időmérőkön a Q1-ből sem, vagy alig tud továbbvergődni, a versenyeken mutatott formáját meg inkább hagyjuk is… Ezt elégelték meg Christian Hornerék, és ahogy az várható volt (ha élesedik a világbajnoki csata, akkor kompetensebb versenyzőt kell keresniük), elkezdett inogni a pad Perez alatt. Ami már nem is ingás, sokkal inkább FÖLDRENGÉS.

Perez a Belga Nagydíj után nem lehet távolabb Max Verstappentől, mint 100 pont, valamint maximum öt pozícióval maradhat el az egyéni versenyben a csapattárstól. Állítólag ezen záradékok léptek életbe a mexikói szerződésében. Ha valaki ránéz a tabellára, az jól látja, mindez gyakorlatilag teljesíthetetlen vállalás, és csak egy indok generálása arra, hogy Sergio Perezt kitegyék a Red Bull Racingtől. Csodálkozni maximum azon lehet és kell, hogy miért nem előbb.

Bocsánat a Perez drukkerektől, már ha vannak egyáltalán ilyenek.

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!