Sale 20-30-40%

  • 1-2 napos

    GLS szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • V.I.P hűségprogram

    Egyedi kedvezmények

  • 180 napos

    cseregarancia

💎 FansBRANDS® V.I.P hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!

USA Nagydíj, sprint kvalifikáció: Meglepő Verstappen POLE

USA Nagydíj, sprint kvalifikáció: Meglepő Verstappen POLE

Tóth Krisztián Márk |

Péntekről szombatra virradóra a sprintkvalifikációval folytatódott az USA Nagydíj, ahol a leggyorsabbnak Max Verstappen bizonyult. 

Az SQ1 12 perce alatt megállás nélkül körözést láthattunk, melynek során az élen folyamatosan váltogatták egymást a versenyzők. Egymásnak adta a kilincset Max Verstappen, Kevin Magnussen, Lewis Hamilton, és stb… Végül Charles Leclerc nyerte ezt az etapot, megelőzve a már említett Hamiltont és Verstappent, míg a kiesők közé némi meglepetésre Oscar Piastrit, Esteban Ocont, Alexander Albont, és szokás szerint a két Alfa Romeot jegyezhettük fel. 

Az SQ2-ben sem sokat változott a játék képe: az élen a Ferrari végzett, ezúttal Carlos Sainz volt a leggyorsabb, mögötte Verstappen és Hamilton kapaszkodott. A kiesők közül leginkább két nevet volt érdemes feljegyezni, Sergio Perezét és Liam Lawsonét. Míg előbbi egy világbajnokság megnyerésére alkalmas autóban égeti magát szánalmas teljesítménnyel, utóbbi rengeteg kihagyás után, egy VISA RB-ben is lazán hozza ezt a szintet… És egyébként még búcsúzott a két Aston Marton és Pierre Gasly is.

Az SQ3-ban sokáig úgy tűnt, hogy George Russell lehet a befutó, és csak a csapattárs Hamilton, vagy valamelyik Ferrari lehet rá veszélyes. Végül nem így lett, Max Verstappen valahol talált extra időt és megnyerte a sprint időmérőt George Russell és Charles Leclerc előtt!

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!