• 1- 2 napos

  Ingyenes szállítás

 • Minden termék

  Raktáron van

 • Ajándék

  Minden rendeléshez

 • 180 napos

  cseregarancia

FansBRANDS® - a Forma 1 életérzés

A FansBRANDS® márka

AFansBRANDS®, 2021-től hivatalosan levédett márkanév, nemzetközi szinten. A hivatalos részletek megtalálhatók ezen az oldalon is.

Hozd össze a Forma 1 világot!

A Forma 1 és a FansBRANDS® a szurkolók miatt jött létre és a szurkolók miatt tart ott, ahol tart. Te is részese vagy annak a közösségnek, akinek köszönhetjük, hogy a FansBRANDS®, Európa meghatározó webáruházává nőtte ki magát.

Éppen ezért nálunk a szurkolók vannak a középpontban és minden szolgáltatásunkat úgy fejlesztjük, hogy nekik, vagyis Neked a legjobb legyen. Itt nem csak beöltöztetünk tetőtől talpig a legújabb Forma 1 divatba, de ha nyitott szemmel jársz, akkor egy valódi F1 közösség tagja is lehetsz.

Történetünk - mérföldkövek - célok

2011 - Pit Box Kft.

A FansBRANDS® története 2011-re vezethető vissza, a Forma 1 egyik fénykorára, amikor az egész világ F1 lázban égett. Ekkor jött létre a Pit Box Kft. A Monacoi Nagydíjon mutatkoztunk be majd sorra vettük a közeli helyszíneket. Év végére pedig elgondolkodtunk a webáruház ötletén...

2012 - Duna Pláza - F1BOX - forma1-box.hu

A régi motorosok még emlékezhetnek ránk a Duna Plázából. Az F1BOX online és offline is elindult meghódítani a szurkolókat. De itt nem állt meg a fejlődés, hamarosan nagyobb raktárra volt szükségünk...

2017 - Vác - Formula1 BRANDS

Átköltöztünk Vácra, ahol egy valódi Forma 1 birodalmat sikerült létrehoznunk. De miért döntöttünk úgy, hogy az F1BOX nevet leváltjuk? Kacsingattunk a nemzetközi piac felé, hiszen ma már egy webáruházból a világ bármely pontjára lehet értékesíteni és szerettük volna, hogy ha egyből lejön az embereknek, hogy mivel is foglalkozunk. Így lett a Formula 1 Brands név. De még ez sem volt az igazi, így hamarosan megint változás jött...

2019 - új korszak - FansBRANDS®

Révbe értünk! Új webáruház, új név és új célok. Elindítottuk a nemzetközi áruházakat, Facebook és Instagram oldalunkat, VIP Tagságunkat, OnlinePénztárcát és egyéb extrákat. Innentől már nincs változtatás csak fejlesztés. Fejlesztés azért, hogy minden Forma 1 rajongó megkapja, amit szeretne.

2021 - Bemutatótermünk bezárt

Korszerűsítettük a raktárkezelésünket, ami azzal járt, hogy kiszerveztük a raktár logisztikánkat egy professzionális külső cégnek, ahova sokkal több termék elfér, így növeltük a raktárkapacitásunkat is. Ezzel párhuzamosan a bemutatótermünk megszűnt és újabb szolgáltatásokat adtunk webáruházunkhoz, hogy még kényelmesebben rendelhess online.

2022 - Új helyre költözött az irodánk

Új címünk, ahova a visszaküldött csomagokat is várjuk: 2600 Vác, Rádi út 1-3. Bővül a csapat, bővül az iroda, bővül a választék. Egyre több és termék kerül fel a webshopunkba is, amik természetesen magyarországi raktárunkban vannak és azonnal szállítjuk.

Célunk

Mi más lehetne a célja egy Forma 1-el foglalkozó cégnek, mint, hogy meghódítsa a világ F1 rajongóinak szívét? Mi leszünk a legnagyobb üzlet, márkánk pedig felkerül a NASA, az Apple és az Amazon mellé. Ez a víziónk és csak ebbe az irányba haladhatunk. Kérdés, hogy velünk tartasz-e?

A FansBRANDS® csapat

 • Levente Chertes

  A FansBRANDS®igazgató és tulajdonos

 • Chertesné Szőcs Melinda

  Sales operator

 • Bereczkiné Incze Melinda

  Sales manager

 • Lázár Dániel

  Webshop manager

 • Tóth Krisztián Márk

  F1 news coordinator

 • Jancsovics Tamás

  FansBRANDS®website developer

A rajongók véleménye

Sosem rejtőztünk el: mindig és mindenhol lehet értékelni minket. Sőt! Ha van lehetőségünk, akkor meg is kérünk mindenkit, hogy értékeljen és ha esetleg volt valami problémája, akkor írja meg nekünk. Hiszen csak úgy tudunk változtatni és fejlődni, ha meghalljuk a kritikát ;-)

Az alábbi értékeléseket nem mi találtuk ki, mindegyiket megtalálod a hivatalos forrásnál. És még többet is ;-) Ennyi ember pedig nem tévedhet...

Te is írhatsz rólunk vagy még több véleményt olvashatsz a következő csatornákon:

Extrák minden F1 rajongónak

Ingyenes szállítás

Magyarországon minden F1 rajongónak ingyenesen szállítjuk el a csomagját. Persze lehetnek kivételek (könyvek, FansBRANDS® termékek), de azért nem rossz ;-)

180 napos pénzvisszafizetés

Ha véletlenül nem vagy elégedett a rendelt termékkel, vagy az ajándékozottnak rossz a méret, akkor fél évig visszaküldheted, hogy ne legyen probléma.

Ajándék minden rendeléshez

Minden évben aktualizáljuk ajándékainkat, amiket nem hagyunk ki egy csomagból sem. Egy-egy alkalommal megszerezheted a legnagyobb ajándékokat is. Kövesd a hírleveleket... ;-) Az ajándékokat ezen a linken nézheted meg.

Nyereményjátékok

Időnként rendezünk nyereményjátékokat is, ahol Hungaroring jegyet, 50-100.000 forintot és egyéb értékes dolgokat sorsolunk ki. Ha nem szeretnél lemaradni iratkozz fel hírlevelünkre! Kattints ide, ha kíváncsi vagy a részletekre!

Gyártói garancia

Forma 1 termékeknél fontos megjegyezni, hogy egyenesen a gyártó vállalja a garanciát. Itt nem lehet viccelni a minőséggel és ezt ők is nagyon jól tudják. További információ ezen a linken.

Hírlevél és versenyértesítő

A legjobb ajánlatokat csak hírlevélben küldjük ki. Nem vicc! Itt lehet csemegézni a legjobb ajándékokból. Nem utolsó sorban a Forma 1 futamokról sem maradsz le, mert küldünk értesítőt. Kattints ide és iratkozz fel most!

Telefonos rendelés

Ha még mindig bizonytalan vagy, akkor csörgess minket telefonon és segítünk leadni a rendelést! Email címre viszont szükség lesz, mert oda kapod az értesítőket... Ügyfélszolgálatunk elérhető ezen a linken hétfőtől péntekig, 9:00-tól 16:00-ig

Szállítás világszerte

Ha éppen a világ másik felén tartózkodsz akkor sem esünk kétségbe: Te fogsz meglepődni, amikor a rendeléseddel már másnap kopogtat a futár ;-)

10.000 Forma 1 termék raktárunkban

Ha egy szóval szeretném elmondani, hogy mit találsz a weboldalunkon, akkor MINDEN, AMI FORMA 1! Kicsit bővebben azt mondanám, hogy állandó több ezres raktárkészlettel állunk rendelkezésére minden Forma 1 rajongónak. Egyenesen a gyártó londoni műhelyéből jönnek hozzánk a termékek.

Minden eredeti és garanciális. Követjük a Forma 1 változásokat is, ha új csapat vagy versenyző jön vagy valaki csapatot vált, akkor nálunk jelennek meg először a rajongói termékei.

Hivatalos csatornáink

Megtalálsz minket telefonon, email-ben vagy akár a legtöbb, mérvadó social network-ön is.

Sőt! Már letöltheted az eredeti, natív FansBRANDS applikációt is, ahol a szezon minden futamára tippelhetsz, versenyezhetsz másokkal és behúzhatod a nyereményeket is!

Hivatalos információk a FansBRANDS®-ről

Nyugodtan ellenőrizz le minket, ha Te csak biztos céggel állsz szóba. Nem rejtünk el semmilyen információt a rajongók elől. Végszóra következzenek a hivatalos FansBRANDS® cégadatok:

 • Az üzlet neve: FansBRANDS® - régebben F1BOX és Formula1 Brands
 • FansBRANDS® egy nemzetközileg levédett márkanév!
 • A vállalat neve: Pit Box Kft. - ezt a nevet találod majd a számlán is
 • A vállalat székhelye: Magyarország 2600 Vác, Rózsa utca 3/a, 1.em 2-es ajtó
 • Fő tevékenység: 4771. Ruházati kiskereskedelem
 • Jegyzett tőke: 3.000.000 HUF
 • Nettó árbevétel (2019): 187.095.008 HUF (566.063 EUR)
 • Nettó árbevétel (2020): 235.510.008 HUF (666.494 EUR)
 • Nettó árbevétel (2021): 294.360.992 HUF (797.726 EUR)
 • Nettó árbevétel (2022): 569.129.000 HUF (1.497.708 EUR)
 • Bemutatótermünk: 2021-től bezárt, csak online vásárlás lehetséges
 • Európai adószámunk: HU23163885
 • Kereskedelmi nyilvántartási azonosítónk: 13-09-144768
 • Alapítási dátum: 2011/02/15
 • Pesti Cégbíróságon bejegyezve: 2011/02/16
 • Központi telefonszám: +36 27 300 600

Utaláshoz adatok:

 • Bank neve: UniCredit Bank
 • Számlaszám utaláshoz Magyarországon belül: 10918001-00000121-71110002
 • Számlaszám ha külföldről utalsz (IBAN): HU87 1091 8001 0000 0121 7111 0002
 • SWIFT KÓD (BIC): BACXHUHB

Partnereink