• 1- 2 napos

  Ingyenes szállítás

 • Minden termék

  Raktáron van

 • Ajándék

  Minden rendeléshez

 • 180 napos

  cseregarancia

A FansBRANDS hírek szerkesztője

Tóth Krisztián Márk

Tóth Krisztián Márk üde színfoltja a hazai autó/motorsport médiának, akinek cikkeit és véleményét már jó ideje olvashatjátok a FansBrands blogján, és a webshopunk hírszekciójában is. #TKM rendszerint nem válogatja meg a szavait, mondandóját pedig minden esetben a saját gyakorlati tapasztalataira építi.

Facebook share iconMegosztás

Bemutatkozik a FansBrands hírportál újságíró-szerkesztője

Krisztián Forma-1 akkreditált, több hazai autó/motorsport élcsapatánál jelenleg is sajtófőnöki szerepet tölt be, valamint a honi közösségi médiában ő a legkövetettebb nem televíziós újságíró, akinek a száguldó cirkusszal kapcsolatos írásait az eddig átélt pillanatai inspirálják.

„A sportággal történt találkozásom a vakszerencsének köszönhető: egy internetes játékra adott jó válasz belépőt ért a World Series by Renault hungaroringi versenyének VIP páholyába, és a főfutam rajtrácsára. Ott aztán nyakon csapott a döbbenet: a V8-as motorok hangja, a rajt előtti pillanatok vibrálása, a szupersztárok varázsa… Akkor döntöttem el, hogy ez lesz az én utam.

Tóth Krisztián Márk - a FansBRANDS hírek szerkesztője
Tóth Krisztián Márk - a FansBRANDS hírek szerkesztője

Először szimulátorversenyzőnek álltam, később PR-osként igyekeztem a virtuális versenyzést közelebb hozni a valódihoz. Ekkor támadt a vad ötletem, hogy szervezek egy közönségtalálkozót, méghozzá F2-es sztárokkal. Mivel a rendezvényre a Magyar Nagydíj hetében került sor, így a sajtó a leterheltsége miatt nem küldött tudósítókat. Ha a hegy nem megy Mohamedhez… Tollat ragadtam, az esemény totális siker lett, és mire feleszméltem, már egy szaklap gyorsasági rovatát vezettem, közben pedig egyre mélyebbre merültem el a sportágban, és több autó/motorsport csapat/pilóta sajtóügyeivel is foglalkoztam.

Ez idő alatt szinte minden nemzetközi autósport sorozatba belekóstoltam akkreditált újságíróként, és gyorsan egyértelmű célommá vált az abszolút csúcs, a Forma-1. Közben számos magazinban publikáltam rendszeresen, az olvasók a legnagyobb magyar mainstream lapok mellett a szakmát jelentő hazai újságok online és nyomtatott felületein is találkozhattak a nevemmel, de kipróbáltam magam a rádiózásban és a televíziózásban is. A teljesség igénye nélkül: Origo.hu, 24.hu, Autósport és Formula Magazin, Motorsport.com, Alapjárat.hu, Flyerz Magazin, Váci Napló, Digi Sport, Sport 1, Sláger Rádió, Útonállók, WRC Autósport Magazin...

Folyamatosan engem ösztönző emberek között végezhettem a munkám, rengeteget tanultam tőlük, és tanulok jelenleg is. Az egyik ilyen Chertes Levente és a FansBrands csapata, akikkel vállvetve dolgozom azért, hogy összehozzuk a hazai Forma-1 világot. Személy szerint nagyon fontosnak tartom, hogy egy adott témában határozott véleménnyel rendelkezzünk, még akkor is, ha az esetleg megosztó lehet. Az is lényeges, hogy az olvasóinkkal egyfajta konszenzust teremtsünk, és megértessük velük: nem fontos egyetértenünk, de a tisztelet mindenkinek kijár, egymás mocskolása a kommentmezőben nem pálya!

Talán már észrevettétek, mi nem egy merev központi forrásból mondjuk el, milyen is a Forma-1 világa… Pontosan ez a cél a blogbejegyzéseinkben, ahol az aktuális híreket illetően is gyakorta állást foglalunk, valamint olyan témákba is beleállunk, amelyekbe senki más. Ez utóbbit nem csupán küldetésemnek, kötelességemnek is érzem!”

Tóth Krisztián Márk - a FansBRANDS hírek szerkesztője
Tóth Krisztián Márk - a FansBRANDS hírek szerkesztője

Krisztián munkássága, nagy vonalakban

Krisztiánnal készült főbb interjúk, TV-s/rádiós megjelenések: