Sale 20-30-40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Binotto: „Én nem igazoltam volna le Hamiltont”

Binotto: „Én nem igazoltam volna le Hamiltont”

Krisztián Márk Tóth |

A Scuderia Ferrari korábbi csapatfőnöke szerint az olasz istálló rosszul tette, hogy szerződtette Lewis Hamiltont. Véleménye szerint viszont Hamilton remek üzletet csinált!

Binotto az Audi ügyvezető igazgatójaként idén tért vissza a Forma-1-be, de valahol mindig Ferrari szimpatizáns marad. Szerinte Fred Vasseur hibát követett el Hamilton megszerzésével, mert sokkal inkább Charles Leclerc tehetségére kellene fókuszálni:

„Hamilton nagyon jól tette, hogy a Ferrarihoz igazolt, egyetértek a döntésével. Ha nekem kellett volna döntenem ebben a kérdésben, én nem hívtam volna őt a csapathoz, mert az a véleményem, hogy a fiatalabb versenyzőkre kellene koncentrálni. Ott van a tehetséges Leclerc, szerintem vele kellene elérni a nagy célokat.

Gyerekkorom óta a Ferrarinak szurkolok és a közös múltunkat sem lehet kitörölni. A lakásomban a mai napig sok fotót és tárgyat tartok arról az időszakról. De a szakmai döntések nem mindig állnak egyensúlyban az érzelmekkel, ezeket tudni kell különválasztani. Ettől függetlenül még ma is örülök, ha a Ferrari nyer, rengeteg ott a kedves ismerősöm, és ilyenkor azt érzem, hogy kicsit én is hozzátettem a sikerükhöz.” - mondta Binotto.

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!