Sale 20-30-40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Fittipaldi: „PIASTRIT fogják Max mellé ültetni…”

Fittipaldi: „PIASTRIT fogják Max mellé ültetni…”

Tóth Krisztián Márk |

Sergio Perez helye veszélyben van a Red Bull Racingnél, ez már nem újdonság. Naponta érkeznek nevek, akik válthatják őt, most éppen Christian Fittipaldi dobott be egy érdekeset a kalapba.

Az egykori Forma-1-es pilóta Fittipaldi szerint könnyedén megtörténhet, hogy a Red Bullnál a második versenyző szerepébe belefáradó Oscar Piastri a szezon végén elbúcsúzik a McLarentől, és 2025-től Perez helyén folytatja a karrierjét: 

„Bármennyire is furcsa most belegondolni, én nem tartom lehetetlennek, hogy Oscar Piastri az év végén elhagyja a McLarent és átigazol Perez helyére a Red Bullhoz. Addigra talán Piastri kicsit bele is fog fáradni majd Lando Norris támogatásába, a második versenyző szerepkörébe, és egy hirtelen ötlettől vezérelve váltani fog.” - elmélkedett Fittipaldi.

Lehet, hogy őrültségnek hangzik, de több lehetőség is rejlik ebben. Az egyik, hogy Piastri a mezőny jelenlegi legjobb autójába ülhetne, és a bajnokság legjobb versenyzőjével mérhetné össze magát. A Red Bull pedig nyerne egy remek pilótát, mellette pedig komolyan meggyengítené a legfőbb rivális McLaren istállót. Elgondolkodtató a felvetés!

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!