Sale 20-30-40%

  • Szállítási költség

    VIP tagoknak ingyenes

  • Minden termék

    Raktáron van

  • Ajándék

    Rendelésed mellé

  • 180 napos

    cseregarancia

Kiszivárgott WhatsApp üzenetek miatt ÓRIÁSI BAJBAN AZ F1

Kiszivárgott WhatsApp üzenetek miatt ÓRIÁSI BAJBAN AZ F1

Krisztián Márk Tóth |

Emlékszünk még az Andretti Formula-1-es terveinek álságos megfúrására? Nos, nem csupán kívülről volt gusztustalan a story…

A színfalak mögött ugyanis a Forma-1 hatalmas, ultraliberális, mindenkit szívesen látó, el és befogadó nagyurai masszívan összezártak. És ha ez még nem lenne elég, az összes (!!) csapat aktív részvételével megakadályozták, hogy az Andretti az F1-es mezőny tagja lehessen. Az egészben a legsúlyosabb pedig az, hogy minderre bizonyíték is van.

Augusztusban már az Egyesült Államok Igazságügyi Minisztériuma vizsgálatot indított a Liberty Media ellen az Andretti ügy okán, most pedig tovább súlyosbodik a sztori, mert a hatóságok olyan WhatsApp-beszélgetések birtokába jutottak, amelyekből egyértelműen kiviláglik, hogy az F1-es istállók a legnagyobb titokban összefogtak, és közösen azon dolgoztak, hogy a tökéletes kompetenciája ellenére is megakadályozzák az Andretti csatlakozását. A jéghegy csúcsát az jelenti, hogy ezekben az üzenetváltásokban nem csupán kivétel nélkül az összes csapatfőnök, de Stefano Domenicali is részt vett. Ha mindez jogerőre emelkedik, az valószínűleg a Forma-1 történetének valaha volt legnagyobb botrányává duzzadhat!

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!