Sale 20-30-40%

  • 1-2 napos

    GLS szállítás

  • Minden termék

    Raktáron van

  • V.I.P hűségprogram

    Egyedi kedvezmények

  • 180 napos

    cseregarancia

💎 FansBRANDS® V.I.P hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!

USA Nagydíj, időmérő: Norris a POLEBAN!

USA Nagydíj, időmérő: Norris a POLEBAN!

Tóth Krisztián Márk |

Gyorsan pörögnek az események Austinban, hiszen a sprintverseny után néhány órával már következett is az USA Nagydíj kvalifikációja, amelyet Lando Norris nyert meg.

A Q1 során az első gyorskörben Max Verstappen, Lando Norris, Sergio Perez hármasa dominálta a mezőnyt. Néhány perc múlva viszont már Charles Leclerc, Pierre Gasly és Carlos Sainz vette át a vezetést az élen, végül a Q1-ben Verstappen, Leclerc, valamint a visszatérő Liam Lawson zárt a top3-ban. A kiesők közé nagy meglepetésre Lewis Hamilton, a két Williams és a Stake Alfa Romeo autói kerültek.

A Q2-ben Norris, Verstappen, Piastri mutatta az irányt, végül Verstappen, Sainz, Norris jutott be az első háromba. Folyamatosan javult a pálya állapota, élesedett a harc, ebben a szakaszban gyakorlatilag még háromesélyesnek tűnt az USA Nagydíj időmérő edzése. A két VISA RB, Lance Stroll, Esteban Ocon, valamint Nico Hülkenberg számára viszont már nem volt folytatás, ők elbúcsúztak a további küzdelmektől. 

Ezek után jöhetett a mindent eldöntő Q3, ami előtt szinte lehetetlen volt megtippelni, hogy ki lesz a befutó! Ennek megfelelően az első lövések végeztével Norris, Verstappen, Sainz volt a sorrend, de az éllovas duó között szinte értelmezhetetlenül kicsi volt az időkülönbség. Az utolsó gyorskört aztán szenzációsan kezdte meg Verstappen, de már nem tudta eredményre váltani a tempóját, mert George Russell balesete miatt „félbeszakították” a kvalifikációt.

Mindez pedig azt jelentette, hogy Lando Norris szerezte meg a pole pozíciót Max Verstappen és Carlos Sainz előtt!

Szólj hozzá

Kérjük, vegye figyelembe: a megjegyzéseket a közzététel előtt jóvá kell hagyni.

FansBRANDS® VIP hűségprogram

Gyűjtsd be a pontokat és váltsd be őket értékes ajándékokra és kedvezményekre!